Poze Calatoria inimii

 • TigaraElectronica-NR1

  Poza: Studiu: Tigara electronica nu are efecte asupra inimii

 • www.inimabucovinei.ro

  Poza: Oare unde gasesti o cazare pe placul inimii in Bucovina?

 • Lansarea cartii MECANICA INIMII sau o poveste despre ceasornicul iubirii

  Poza: Lansarea cartii MECANICA INIMII sau o poveste despre ceasornicul iubirii

 • Fundatia Romana a Inimii lanseaza concursul SCRIE DIN INIMA, pentru jurnalisti

  Poza: Fundatia Romana a Inimii lanseaza concursul SCRIE DIN INIMA, pentru jurnalisti

 • Catena, Farmacia Inimii, a premiat câştigătorul Secţiunii Pian al Concursului Naţional de Interpretare şi Critică Muzicală „Mihail Jora”

  Poza: Catena, Farmacia Inimii, a premiat câştigătorul Secţiunii Pian al Concursului Naţional de Interpretare şi Critică Muzicală „Mihail Jora”

 • Brandon Bays

  Poza: Metoda „Calatoria” – o viziune completa asupra vindecarii

 • The Journey For Kids

  Poza: Metoda "Calatoria" si educatia emotionala a copilului tau

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul calatoria inimii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la calatoria inimii. Pozele pe tema calatoria inimii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul calatoria inimii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la calatoria inimii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la calatoria inimii.