calciopoli    

Comunicate de presa si evenimente pe tema calciopoli

  • calciopoli. pariuri online

    calciopoli

    Suceava, Suceava - 7 June 2012

    Comunicat de Ovidiu Prelipcean

    Campionatul romanesc de fotbal s-a incheiat recent, lasandu-le carcotasilor vesnicul subiect de discutie, cel legat de pariuri sportive. A fost sau nu a fost blat? ...     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: calciopoli , scandaluri liga 1 , blaturi , concordia chiajna , echipe suspectate de blat

    Vezi toate comunicatele de presa despre calciopoli

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul calciopoli.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la calciopoli. Informatiile despre calciopoli cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul calciopoli, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la calciopoli, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.