UNIVERSITAS

Arad - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Expo Arad Internaţional – organizează în perioada 26-28 martie 2008 târgul UNIVERSITAS- târg specializat de prezentare a ofertelor universitare, adresat elevilor din anii terminali de liceu.
Târgul îşi propune să satisfacă nevoia de informare corectă, completă şi egală vizând oferta educaţională care este de un real folos pentru învăţământul arădean.
Această manifestare doreşte să vină în sprijinul absolvenţilor claselor terminale de liceu, oferindu-le acestora posibilitatea de a se informa asupra ofertelor educaţionale existente pe piaţă, cât şi a universităţilor care au oportunitatea de a-şi prezenta ofertele de servicii academice pe care le pun la dispoziţia celor interesaţi prin pliante, afişe, oferta de şcolarizare, condiţii de admitere, condiţii de educare şi profesionalizare.
Târgul Universitas se desfăşoară în paralel cu Târgul Educaţional organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.
Suprafaţa expoziţională este de 583 metri pătraţi.
În cadrul târgului vor fi prezente universităţi din ţară şi străinătate. Dintre cele din ţară amintim: Universitatea “Valahia” din Târgovişte, Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, Academia Militară din Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara, Universitatea “Vasile Goldiş” din Arad, Universitatea de Medicina şi Farmacie „Victor Babeş” - Timisoara, Academia de Studii Economice – Bucuresti.
Din străinătate: Universitatea de ştiinţe din Ungaria ” Szegedi Tudomanyegyetem”
În completarea acestui târg, ca program conex vom organiza în colaborare cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad, „Bursa de formare profesională”, prilej cu care firmele multinaţionale care au în obiectul de activitate organizarea de cursuri de specialitate pentru diverse posturi de muncă, precum şi furnizorii de formare profesională autorizaţi pot prezenta elevilor şi studenţilor oferta de cursuri specifice şi trainning-uri. Astfel, furnizorii de formare profesională autorizaţi care vor veni în sprijinul tinerilor arădeni pentru a le prezenta oferta de cursuri sunt: Fundaţia Româno- Germană, Mediasoft, Asociaţia PAEM, Fundaţia „Vasile Goldiş”, Asociaţia Naţională de Terapii Complementare (ANATECOR).

Şi în acest an va fi un Salon de Carte pentru aceia care consideră lectura ca un viciu nepedepsit şi recunosc necesitatea informării; dorim ca cititorii să aibă acces la surse de informaţii.Vor fi prezente edituri cu o gamă variată de manuale pentru elevi şi studenţi.

Intrarea în cadrul târgului este gratuită.

Program vizitare: Miercuri, Joi, Vineri:10.00-17.00
Transport gratuit pe traseul:

Podgoria-Gara CFR- UTA- Fortuna-Expo Arad şi retur

Orar plecare Podgoria: 15.00

Despre Camera de Comert Industrie si Agricultura Arad

26-28 martie 2008 la Expo Arad International
CRIVAT Mihaela
manager de proiect
tel: 0257/216520
fax: 0257/216521

expo1@ccia-arad.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/camera-de-comert-industrie-si-agricultura-arad/universitas