Intalniri bilaterale romano-franceze

BUCURESTI - 24 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, ONG

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza joi, 31 octombrie, între orele 9,30 – 12,30, la sediul sau din bdul. Octavian Goga nr. 2, sesiuni de întâlniri B2B între companii din România si din Franta, care activeaza în domenii precum prelucrarea lemnului, viticultura (inclusiv formare profesionala în domeniu), prelucrare industriala, agro-turism etc.

Din delegatia de oameni de afaceri francezi venita la Bucuresti fac parte dl Noël COMTE, presedintele Camerei de Comert si Industrie Beaujolais, dl Christophe BLANC, reprezentatul Clusterului Beaujolais (cluster regional care reuneste companii din diverse domenii), dl Christophe COQUARD, reprezentantul casei de vinuri cu acelasi nume, dl Charles-Edouard PICARD, de la Casa Bel Air, dl François GUILLEMARD, din partea companiei Fibois (industria lemnului) si dna Valérie BERERD, reprezentând compania Marguerite & Cie (Întreprindere de prelucrare a lemnului).

Franta ocupa locul 3 în topul partenerilor comerciali ai României, cu o pondere de 6,26% în schimburile comerciale totale. La 30 iunie 2013, investiţiile franceze în România totalizau 2,074 mld. euro (respectiv, locul 5, cu o pondere de 6,12%), dupa Olanda, Austria, Germania şi Cipru. La aceeasi data, în România erau înregistrate 7.410 societati cu capital francez (respectiv, locul 4, pondere de 3,96%).

Intrarea la sesiunea de întâlniri B2B cu reprezentantii societatilor franceze este GRATUITA si se face pe baza de programare.

Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul camerei http://www.ccib.ro/ro/CCIB/1/0/270/business+to+business+romania+franta.html

Persoana de contact : Argentina Traicu (argentina.traicu@ccib.ro, mobil : 0722.601.171)

Despre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, 030982, Bucuresti - RomaniaTel./Fax: 021 319 0179