Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza Topul National al Firmelor 2009

BUCURESTI - 12 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) organizează miercuri, 25 noiembrie, Topul Naţional al Firmelor 2009, ediţia a XVIa, eveniment de referinţă pentru mediul de afaceri. Unica manifestare de acest gen, a cărei organizare de către CCIR este statornicită printr-o lege organică, Topul Naţional al Firmelor, organizat de CCIR este un indicator real al dinamicii economiei româneşti.

Topul Naţional al Firmelor 2009 are reprezentativitate pentru întreg mediul de afaceri românesc: premianţii sunt companii clasificate la Topurile judeţene organizate de către Camerele de Comerţ şi Industrie, ceea ce conferă o reprezentativitate naţională incontestabilă. La evenimentul de gală vor fi laureate companiile clasate pe locul I în Clasamentul Naţional.

Premiem succesul pe pieţe internaţionale, curajul de a începe o afacere într-o zonă defavorizată sau ambiţia de a dezvolta o franciză autohtonă de succes. Investiţia în cultură sau preocuparea pentru responsabilitatea socială corporativă sunt exemple de atitudini care conferă valoare companiei şi consolidează viitorul businessului.

Topul Naţional al Firmelor 2009 promovează atât companiile performante, cât şi valorile economiei de piaţă, precum competitivitatea şi competiţia în condiţiile de fair-play specifice pieţei unice europene.

Evenimentul se va desfăşura miercuri, 25 noiembrie 2009, la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Sala Candelabrelor, începând cu ora 18.00.

Despre Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

drp@ccir.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/camera-de-comert-si-industrie-a-romaniei/camera-de-comert-si-industrie-a-romaniei-organizeaza-topul-national-al-firmelor-2009