cana    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cana

 • cana. O cana de cafea in buzunarul tau

  cana

  Bucuresti - 18 August 2015

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... cana de cafea la indemana si atunci nu ramane ...     comunicatul de presa

 • cana

  Iasi, Iasi - 10 October 2007

  Comunicat de Polirom

  Poetul Emil Brumaru a lansat azi, 10 octombrie, pe blogul sau www.hobbitul.ro, un concurs de „povestiri erotice si nevrotice“. Mare pasionat de cafea – rubrica sa de la Romania literara se intituleaza chiar „Cersetorul de cafea“ – scriito ...     comunicatul de presa

 • cana. NESCAFÉ 3in1 iti spune cata muzica incape intr-o cana

  cana

  Bucuresti - 5 May 2009

  Comunicat de PLEON GRAFFITI

  ... cana”, s-a desfasurat in perioada 18 aprilie - 2 mai 2009 sub forma unui ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre cana

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cana.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cana. Informatiile despre cana cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cana, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cana, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.