Canal de distributie

Definitie Canal de distributie

Categorie de intermediari, avand aceeasi natura si aceeasi specializare, care participa la fluxul unui produs de la producator la consumatorul/utilizatorul final. Exemplu: detailisti, angrosisti, negociatori s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Canal de distributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Canal de distributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Canal de distributie. Definitiile termenilor despre Canal de distributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Canal de distributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Canal de distributie.