Cancellation Period

Definitie Cancellation Period

Perioada de timp dupa care nu poti anula o reclama programata fara a plati penalizari proprietarului de media. Aceasta perioada variaza in functie de tipul de media. Daca, totusi, campania este reprogramata atunci penalizarea poate fi redusa/evitata prin negociere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cancellation Period? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cancellation Period.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cancellation Period. Definitiile termenilor despre Cancellation Period cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cancellation Period, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cancellation Period.