Poze Candidati

 • 4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti

  Poza: 4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti

 • Singurul Targ de Job-uri pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, ajunge la Pitesti Mall pe 27-28 mai 2016!

  Poza: Singurul Targ de Job-uri pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, ajunge la Pitesti Mall pe 27-28 mai 2016!

 • În 2014, EU votez pentru Familie!

  Poza: În 2014, EU votez pentru Familie!

 • Premiile Comertului Traditional - editia a IV-a, 2009 - 23 de candidati in finala Premiilor Comertului Traditional

  Poza: Premiile Comertului Traditional - editia a IV-a, 2009 - 23 de candidati in finala Premiilor Comertului Traditional

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul candidati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la candidati. Pozele pe tema candidati cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul candidati, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la candidati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la candidati.