Captioned Photograph

Definitie Captioned Photograph

Fotografie cu o scurta descriere a continutului sau tehnica frecvent folosita de specialistii in relatii publice in comunicatele de presa sau in articolele descriptive.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Captioned Photograph? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Captioned Photograph.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Captioned Photograph. Definitiile termenilor despre Captioned Photograph cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Captioned Photograph, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Captioned Photograph.