Card de fidelitate

Definitie Card de fidelitate

Mijloc promotional de stimulare a fidelitatii clientelei fata de o marca (de comert, de fabrica - de produs sau servicii: punct de vanzare, lant de magazine, fabricant etc). Legitimatia/cardul de fidelitate da dreptul clientilor care au realizat, in cursul unei perioade de timp, o anumita valoare/volum/numar de achizitii, sa beneficieze de reduceri de pret sau de cadouri (in suma fixa sau in raport cu marimea comenzilor efectuate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Card de fidelitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Card de fidelitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Card de fidelitate. Definitiile termenilor despre Card de fidelitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Card de fidelitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Card de fidelitate.