Un nou dublu succes pentru Audi la categoria „automobilul 4x4 al anului 2008”

Constanta - 7 aprilie 2008

Comunicat tip General in Auto

• Cititorii publicaţiei „AUTO BILD ALLRAD” au votat pentru modelele Audi
A4 şi R8
• Modele Audi A5, A6 şi A8 ocupă alte locuri ale podiumului
• 114 modele din 10 categorii

Un nou dublu succes pentru Audi la categoria „automobilul 4x4 al anului 2008”

Ingolstadt/Leipzig – Audi a obţinut încă două locuri întâi în topul preferinţelor cititorilor, conform unui sondaj realizat de publicaţia financiară germană „AUTO BILD ALLRAD”. Două modele Audi au câştigat titlul de „Automobilul 4x4 al anului 2008” (4x4 Car of the Year 2008): noul Audi A4 quattro la categoria “automobilul 4x4 cu preţul între € 25.000 şi € 40.000” şi modelul Audi R8 la categoria „coupe şi automobile sport 4x4”.

Audi a mai obţinut câteva locuri de pe podium: modelul Audi A5 quattro, de exemplu, a urcat pe locul doi după modelul A8 în categoria coupe şi automobile sport. Modelele Audi A6 quattro şi Audi A8 quattro au ocupat locurile doi şi respectiv trei la categoria „automobile 4x4 cu preţul peste € 40.000”. Jörg Felske, Directorul de Vânzări pentru Germania la AUDI AG, a primit aceste trofee ieri seară la salonul Auto Mobil International (AMI) care a avut loc în Leipzig.

Marca celor patru inele câştigase deja două dintre aceste premii râvnite pentru automobilele 4x4 în 2007, pentru modelele Audi A4 şi Audi A6. Dublul succes şi cele trei locuri pe podium obţinute în acest an fac din Audi una dintre mărcile cele mai bine cotate în topul preferinţelor cititorilor „Allrad”. Aceştia au avut anul acesta de ales între 114 de automobile din zece categorii. La sondaj au participat aproximativ 40.000 de votanţi.

Despre CARDINAL MOTORS AUDI

Cardinal Motors este distribuitor Audi, Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale in Constanţa. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.

Programări pentru test drive la 0722.685.759 sau direct la showroom Audi pe Bd. Ferdinand nr 79, Constanta.
cosmina.marin@cardinalmotors.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardinal-motors-audi/un-nou-dublu-succes-pentru-audi-la-categoria-automobilul-4x4-al-anului-2008