3,2,1...ACTIUNE!...'Rosu si Alb'

Constanta - 11 iulie 2008

Comunicat tip General in Social

Asociaţia Română Anti-SIDA, filiala Constanţa şi Cardinal Motors Constanţa vă invită sâmbătă, în data de 12 iulie 2008, orele 18:00, pe scena Teatrului de Copii şi Tineret „ELPIS” Constanşa la premiera piesei de teatru „Roşu şi Alb” desfăşurată în cadrul Proiectului de Educaţie prin Teatru „3,2,1.. Acţiune!”

Proiectul de educaţie prin teatru „3,2,1..Acţiune!” are două componente: educa¬ţie prin teatru şi informare/educare HIV/SIDA. Obiectivul de educaţie prin teatru se realizează prin punerea în scenă a piesei de teatru „Roşu şi Alb” al cărei scenariu a fost conceput chiar de către cei 20 de voluntari ARAS implicaţi în desfăşurarea activităţilor proiectului (tineri seropozitivi şi seronegativi HIV, angajaţi Cardinal Motors), coordonaţi de către Tiberiu Roşu, regizorul piesei de teatru.

Acest proiect face parte din strategia de responabilitate socială a companiei Cardinal Motors Constanţa. Proiectul se desfăşoară în perioada februarie 2008 – ianuarie 2009 şi are ca scop combaterea discriminării şi marginalizării sociale a adolescenţilor infectaţi cu HIV prin implicarea lor activă în piesa de teatru, prevenirea trasmiterii HIV în rândul tinerilor, promovarea voluntariatului.
„Mediul neguvernamental şi cel de afaceri au nevoie unul de celalalt, deoarece interesele lor privind responsabilitatea socială au acelasi rezultat. In acest sens, colaborările de tipul companii private – ONG-uri ar trebui sa fie prezente într-un număr mult mai mare. Sperăm să încurajăm şi alte companii să susţină astfel de proiecte. Toate investiţiile aduc un «profit» iar pentru noi acest «profit» înseamnă să ne dezvoltăm într-un mediu cât mai «sănătos».” a declarat Bogdan Munteanu, Directorul General Cardinal Motors.

„«Roşu şi alb» înseamnă culoare şi nonculoare, diversitate, echilibru, apropiere, oameni. În aceste luni am descoperit împreună cu tinerii actori libertatea de exprimare, o lume în care nu există graniţe. Doar oameni speciali, frumoşi, sensibili la tot ce se întâmplă în jurul lor. Dedicăm acest spectacol celor care trăiesc cu HIV/SIDA, apropiaţilor lor, şi celor care sunt alături de noi în această luptă.” a declarat Meiral Amet, coordonator proiect Asociaţia Română Anti-SIDA, filiala Constanţa.

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Audi în Constanţa. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Programări pentru test drive la 0722.435.360 sau pe Bd. Tomis 478.

Mihaela SANDU, Consilier PR +40 (0) 731 130 424, mihaela.sandu@cardinalmotors.ro

Meiral AMET, Coordonator Proiect +40 (0) 723 153 793, aras.ct@arasnet.ro

mihaela.sandu@cardinalmotors.ro; cosmina.marin@car

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardinal-motors-constanta/321-actiune-rosu-si-alb