Cardinal Motors si TV Neptun la Geneva

Constanta - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Auto

In urma semnarii unui parteneriat, Cardinal Motors a fost partenerul de drum al postului de televiziune, TV Neptun la Salonul Auto de la Geneva in zilele destinate mass media, 4-5 martie 2008, Salonul urmand sa-si deschida portile pentru publicul larg in perioada 6-16 martie.

Reprezentantele departamentului Relatii Publice al Cardinal Motors (Mihaela Sandu si Cosmina Marin) au insotit echipa emisiunii Auto Blitz (Mioara Peniu si Mereuta Daniel) la cea de a 78-a editie a Salonului International de la Geneva care a gazduit 260 de expozanti cu 1.000 de modele.

In cadrul editiei din acest an au avut loc 94 de premiere internationale, dintre care Volkswagen AG s-a prezentat cu nu mai putin de 6 premiere: Scirocco, Passat CC,Golf TDI hibrid, Passat TSI EcoFuel, Sharan BlueMotion, Golf Variant 4Motion 1.9 TDI .

Volkswagen a sarbatorit intoarcerea legendarului sau automobil cu doua usi. Datorita plafonului alungit, modelul dispune de spatiu suficient pentru patru adulti, ceea ce face ca acest automobil sport sa poata fi folosit pe tot parcursul anului. Scirocco este propulsat de o gama de patru motoare TDI si TSI cu valori ridicate ale cuplului si consum redus, care au puteri cuprinse intre 90 kW / 122 CP si 147 kW / 200 CP. Acest nou model sportiv va dispune de numeroase tehnologii inovatoare, precum controlul adaptiv al trenului de rulare.

Caracteristicile noului Scirocco: tehnologii de inalta clasa se combina cu costurile reduse de intretinere, caracteristicile de conducere dinamica se combina cu un nivel ridicat de confort, iar habitaclul surprinzator de spatios se combina cu un design sport fara compromisuri.

Reflectoarele salonului auto s-au indreptat si spre modelul Passat CC, prezentat pentru prima data in Europa. Trasaturile sale distinctive sunt design-ul tipic coupé cu patru usi, confortul impresionant, dar si dinamica pura, habitaclul sport. Nu exista compromisuri in privinta spatiului. Prin jocul dintre aceste contraste a luat nastere un autovehicul al carui concept si design impun noi directii ce depasesc tendinta generala. In acelasi timp, Passat CC este similar unei platforme de tehnologie progresista ce include sisteme de asistenta inovatoare si de dinamica a sofatului. Printre acestea se numara sistemul de mentinere a directiei de rulare “Lane Assist” si un nou „sistem adaptiv de control al suspensiilor”.

Volkswagen pune la dispozitie noul Passat CC exclusiv cu motoare de inalta tehnologie cu injectie directa. Motoarele pe benzina (TSI si FSI) dezvolta 118 kW / 160 CP, 147 kW / 200 CP si 220 kW / 300 CP; motoarele cu tehnologie common rail (TDI) ating puteri de 103 kW / 140 CP si 125 kW / 170 CP.
Passat CC este plasat in gama premium a clasei medii de autovehicule, in cazul de fata cea a berlinelor sport si coupé-urilor.

Prezenta marcilor germane, Volkswagen si Audi au fost in centrul atentiei nu numai prin modelele noi lansate dar si prin arhitectura standurilor de prezentare.

“Suntem increzatori in succesul modelelor Scirocco si Passat CC, astfel ne propunem ca in primul an de la lansare sa vindem in jur 10 autoturisme Scirocco si 40 Passat CC. Piata constanteana auto s-a dovedit a fi o piata excelenta pentru Volkswagen” a declarat Ionut Caratas, director vanzari autoturisme Volkswagen Cardinal Motors.

Aceste modele vor putea fi admirate in showroom-ul Cardinal Motors din Bd. Tomis 478, incepand din toamna acestui an.

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Audi în Constanţa. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Programări pentru test drive la 0722.435.360 sau pe Bd. Tomis 478.

Mihaela SANDU
Consilier PR
Cardinal Motors
Bd Tomis 478