Sinistratii din Moldova – noua destinatie a Cardinal Motors si Fundatia „Paul Precup”

Constanta - 15 septembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Cardinal Motors in parteneriat cu Fundatia „Paul Precup”, a achizitionat si distribuit in perioada 10 – 12 septembrie a.c, 30 de tone de grau pentru sinistratii din Moldova.

Cercetarea pentru distribuirea ajutoarelor a fost extrem de anevoioasa, informatiile transmise de responsabilul celulei de criza Suceava – Directorul General al Directiei de Dezvoltare Strategii si
Programe al Consiliului Judetean Suceava – Dragos Juravle fiind eronate. Acesta a recomandat zona Manastirea Humorului ca fiind zona afectata insa in rapoartele prefecturii Suceava se poate vedea contrariul.
Independent de recomandarile oficiale Cardinal Motors a apelat la informatiile venite direct de la persoanele afectate si astfel actiunea caritabila si-a atins scopul.

O echipa de voluntari, angajati ai celor doua institutii, au plecat la drum pe 10 septembrie 2008 spre localitatea Manoleasa din judetul Botosani unde au distribuit cele 30 tone de grau sinistratilor.

Domnul viceprimar, Beldea Puiu a aratat exact zonele afectate de inundatii, gospodarii si terenurile agricole distruse. Voluntarii alaturi de cetatenii comunei Manoleasa au ajutat la incarcarea graului in saci si la distribuirea acestuia celor care realmente au nevoie de ajutor.

Alaturi de cele doua institutii au fost si companiile Taste-it si SC. Grani Comert SRL care ne-au sprijinit in organizarea evenimentului.

Bucuria cea mai mare a echipei este ca in final donatia a ajuns acolo unde trebuie.

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi in Constanta. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Mihaela Sandu
Consilier Relaţii Publice
Tel: 0731.130.424

mihaela.sandu@cardinalmotors.ro;