‘’FILMUL’’ care schimba vieti

BUCURESTI - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sport

La 6 ani de la lansarea pe piata Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept aduce in atentia publicului ‘’ filmul care schimba vieti ‘’ - filmul documentar Sport , Performanta ,Cardio Mix – film care are ca protagonisti oameni reali si vietile lor schimbate. Cardio Mix schimba vieti !

Cardio Mix schimba vieti !

Cardio Mix iti poate schimba viata !Asa spun cei carora le-a schimbat-o!

Film documentar Sport,Performanta, Cardio Mix

La 6 ani de la lansarea pe piata Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept aduce in atentia publicului ‘’ filmul care schimba vieti ‘’ - filmul documentar Sport,Performanta,Cardio Mix – film care are ca protagonisti oameni reali si vietile lor schimbate. Cardio Mix schimba vieti ! Nu o spunem noi, o spun cei care traiesc alta viata acum. Conceptul de Fitness Anti Aging Cardio Mix - singurul brand 100% romanesc din industia fitness-ului din tara noastra atrage tot mai multe persoane dornice sa isi schimbe viata si modul in care traiesc. Performanta, rezultate uluitoare, munca si perseverenta ...totul pus in slujba clientului/omului dornic sa isi ia portia de sanatate . Dincolo de aceste cuvinte vietile si povestile celor implicati sunt reale. Ei exista, fac miscare, traiesc sanatos, fac parte din familia Cardio Mix si traiesc o noua viata! Conceptul de viata Cardio Mix nu este strain nici vedetelor – Ileana Badiu, Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta, Arhi, Valeria Racila von Groningen si altii    s-au numarat printre cei prezenti la Evenimentul aniversar 6 ani de Cardio Mix care pe 7 noiembrie 2012 a lansat filmul documentar Sport,Performata ,Cardio Mix – si sunt parte din acest documentar.

Daca doresti sa iti schimbi viata in mai bine Cardio Mix poate fi solutia pe care atat de mult timp ai cautat-o. ‘’Povestea ‘’noastra a inceput oficial acum 6 ani…si continua.

Detalii despre film si trailer- ul acestuia pot fi urmarite accesand blogul de pe site ul www.cardiomix.ro sau contul de YThttp://www.youtube.com/watch?v=UK6xrOpCOIE

Multumim partenerilor :MENS HEALTH – revista cu mii de lucruri utile; ETIQUETTE – revista promoveaza si scrie despre valori autentice subiecte de interes national si aspecte pozitive ale societatii noastre; TARUS MEDIA - companie de top in promovarea sanatatii in Romania - consultanta afaceri şi comunicare în domeniul sănătăţii şi social-economic; CONNECT PROMOTION  – Advertising without bounderies ( produsele companiei isi regasesc utilitatea in diverse arii de activitate); VINIBUONI - ofera pe piata din Romania vinuri de o exceptionala calitate produse in Italia si in Bulgaria;“Love to bake” -concept de care ne vom bucura in curand si care ne va delecta cu prajituri si produse de brutarie altfel decat cele déjà cunoscute dvs.

Despre Cardio Mix - Mike Sport

Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept -singurul concept de fitness anti aging din Romania- este un spectacol al sănătății și stării de bine fizice și mentale . Un concept de viață ,sănătoasă, de pregătire psiho-fizică, alimetație echilibrată – oferă publicului, oricărei persoane sau familie interesată, o Porție de Sănătate .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardio-mix-mike-sport/filmul-care-schimba-vieti