SUCCESUL SI TRANZITIA IN CARIERA

BUCURESTI - 9 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Pe data de 5 aprilie 2006, CAREER SOLUTIONS INTERNATIONAL SRL, filiala DBM in Romania, organizeaza atelierul deschis, cu tema : 'SUCCESUL SI TRANZITIA IN CARIERA sau NAVIGATING THROUGH ORGANISATIONAL CHANGE™', la sediul sau din Calea Floreasca nr. 159 (Consulatul Ciprului), sector 1, Bucuresti.

Participantii descopera modalitati personale de preluarea controlului, prin identificarea etapei in care se afla in cadrul procesului de tranzitie si dezvoltarea unor strategii pentru a merge mai departe, cat mai repede. Ei invata sa-si evalueze nivelurile de stres si sa-si identifice cele mai potrivite tehnici pentru gestionarea acestuia, sa-si identifice stilurile personale de comunicare si sa poata construi strategii de lucru alaturi de colegii lor sau familie, pentru atingerea unor rezultate pozitive. De asemenea, descopera moduri de a se ajuta sa mearga mai departe prin crearea unui plan personal de actiune si identificarea cailor de realizare a diferentei raportate la provocarile cheie lansate de mediul de afaceri.

Cine poate participa la acest atelier:
1. Persoane individuale care trec printr-o schimbare majora (restructurare, reorientare in cariera, cautarea unui loc de munca, mutarea intr-o noua pozitie, etc.);
2. Persoane din cadrul organizatiilor care traverseaza schimbari majore;
3. Toate persoanele interesate de maximizarea atitudinii necesare in schimbarile petrecute pe parcursul vietii.

Printre beneficiile si rezultatele concrete ale acestui atelier se numara cresterea productivitatii prin aplicarea strategiilor specifice schimbarilor pentru a ramane in cursa si a merge mai departe, focalizarea mai puternica pe indeplinirea sarcinilor cheie, cresterea satisfactiei muncii datorata identificarii provocarilor personale aduse de schimbare si prin utilizarea punctelor tari pe care le fiecare individ le detine deja, munca de echipa mai puternica prin invatarea indivizilor cum sa lucreze impreuna la crearea si implementarea solutiilor ce favorizeaza producerea schimbarilor pozitive si cresterea moralului.

Va invitam sa ne vizitati pe Internet pentru a afla mai multe despre tematica si valoarea atelierului.

Pentru inscrieri, va rugam contactati:

Career Solutions International SRL
Persoana de contact: Raluca Dinculescu
Tel: 031-102.3551
Fax : 021-318.9440
email: office@dbm.ro
www.dbm.ro

Despre Career Solutions International

Career Solutions International an Affiliate of DBM Inc.
Calea Floreasca nr. 159 (Consulatul Ciprului), sector 1, Bucuresti.
Tel: 031-102.3551
Fax : 021-318.9440
email: office@dbm.ro
www.dbm.ro