carouri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema carouri

 • carouri. Promoţii incendiare, sex-appeal şi imprimeuri în carouri de la La Senza

  carouri

  Bucuresti - 16 June 2011

  Comunicat de PARK BRAVO STIL SRL

  Începând de astăzi, vă aşteptăm în magazinele La Senza pentru a vă bucura de promoţia cu jumătate din preţul etichetei pentru produsele din colecţia de vară! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: promotie , la senza , jumatate din pretul etichetei , vara 2011

  Vezi toate comunicatele de presa despre carouri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul carouri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la carouri. Informatiile despre carouri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul carouri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la carouri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.