Forumul Afacerilor Agricole AgroFin

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: CARRE PROMOTION

Avem convingerea ca spatiul de discutii propus prin conferinta noastra poate genera idei si solutii constructive in dezvoltarea agriculturii romanesti. In contextul actual, succesul fermierilor se bazeaza pe informatie, pe cunoastere, pe experienta companiilor implicate  si pe comunicarea eficienta cu institutiile din administratia locala si centrala.

Acest principiu fundamenteaza si cea de-a IX-a ediţii a Formului Afacerilor Agricole - AgroFin® , sub titlul:  „2013 – Solutii de finantare competitive in agricultura”.

Evenimentul are ca parteneri Bancpost, Limagrain Romania, GDF Suez Energy Romania, Agrimedia si MAP – Masini Agricole Performante.

Vom avea bucuria sa prezentam oficial infiintarea „Asociatiei Producatorilor de Porumb Regiunea Sud”, la initiativa domnului Nicolae Sitaru. Organizatia nou creata va fi onorata de prezenta domnului Luc Esprit, director executiv si a doamnei Anna Kowalewska, coordonator al departamentului de Relatii Internationale in cadrul Asociatiei Europene a Porumbului.

Confirmare pana la data: 28 noiembrie 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie

Taguri: CARRE PROMOTION
Parteneri eveniment: