Senzational!Din ianuarie 2010 se deschide cea mai mare televiziune juridica din Romania- JURIDIC TV

BUCURESTI - 4 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

În ce constă noutatea pe care JURIDIC TV o aduce în audiovizual?
Este incontestabil efectul pe care televiziunea, mai mult decât tipăriturile sau radioul, îl are în societate. Ea îşi face o datorie din transmiterea informaţiilor

de ultimă oră, dar şi din crearea de programe de divertisment, care sunt, desigur, necesare. Cu toate acestea, este vizibilă tentaţia pe care televiziunea a simţit-o de multe ori în istoria ei nu foarte îndelungată, anume aceea de a căuta şi a prezenta pe micile ecrane aspectele cele mai spectaculoase din proximitate, chiar dacă acestea au multe consecinţe negative. În afară de acest aspect, multitudinea emisiunilor de divertisment a limitat foarte mult prezenţa în programele unor posturi de televiziune a emisiunilor informative juridice. În felul acesta au rămas foarte multe domenii ale realităţii neacoperite de realizatorii tv. Tocmai pe acest segment de realitate se concentrează atenţia noastră în realizarea emisiunilor JURIDIC TV. Vom urmări în permanenţă câteva repere esenţiale:

a) JURIDIC TV ajută la cunoasterea gratuita a sistemului judiciar in Romania.

b) JURIDIC TV dezaproba intensificarea abuzurilor din justitie

c) JURIDIC TV aduce, prin emisiunile sale ordinea de drept la fiecare cetatean in casa.

În contextul eforturilor pe care diferitele posturi de televiziune le fac pentru a câştiga audienţă, se speculează în general spectaculosul scandalos, care este mai atractiv pentru un anumit tip de public. Noi nu putem nega faptul că în societate există fenomene negative, că se petrec fapte condamnabile, dar ne rezervăm dreptul de a vedea si ceva constructiv gratuit.

C. De ce a fost înfiinţată Televiziunea JURIDIC TV?

Pe acest segment de piata in Romania exista un vid de cunoastere.Este prima televiziune online din Romania pe segmentul juridic.

Este evident că nici una dintre televiziunile din România nu este specializată în urmărirea principiilor subliniate aici. Acest lucru ne convinge de faptul că înfiinţarea televiziunii JURIDIC TV era un fapt de o necesitate incontestabilă. De asemenea, Televiziunea JURIDIC TV este gândită ca o instituţie media cooperantă şi complementară Casei de avocatura Coltuc.

D. Sursele de finanţare

Televiziunea JURIDIC TV este susţinută financiar de către Casa de avocatura Coltuc

Din partea celor care ne privesc totul este gratuit.Nu trebuie decat sa accesati pagina de web

II. Emisiuni

Consultatii juridiceCazurile nemultumitilor din

justitieDosare CEDOProcese liveProcese vedeteDiscutii despre procese

Televiziunea va emite la inceptul lunii februarie 2010.

Date de contact

Adresa:

Televiziunea JURIDIC TV,

Calea Rahovei, nr.266-268, cladirea 60, etaj 2, Sector 5, Electromagnetica Business Park, Bucuresti
Tel. : (40-31)425.93.85 / 0745150894
Fax :( 40-31)425.93.85
e-mail: avocat@coltuc.ro