Casa electronica de marcat

Definitie Casa electronica de marcat

Casa de inregistrare conectata la un calculator central sau la o retea telematica, care permite citirea codului de bare (folosind un scanner sau un cititor optic), afisarea si citirea automata a pretului de vanzare, gestionarea stocurilor, elaborarea de facturi detaliate, memorizarea unor informatii comerciale etc, contribuind astfel la imbunatatirea gradului de deservire a clientelei. Utilizarea caselor de marcat fiscale omologate in sectorul comercial cu amanuntul si al prestarilor de servicii a devenit obligatorie, din 2000, si in Romania.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Casa electronica de marcat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Casa electronica de marcat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Casa electronica de marcat. Definitiile termenilor despre Casa electronica de marcat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Casa electronica de marcat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Casa electronica de marcat.