Cash and carry

Definitie Cash and carry

Vanzare angro cu plata in numerar forma de comercializare a bunurilor, in cantitati mari (similar depozitelor angro), in sistem autoservire. Comerciantul limiteaza la strictul necesar serviciile asigurate clientilor – in scopul reducerii la minimum a cheltuielilor generale ale magazinului. Cumparatorul isi ridica singur marfa, o ambaleaza si efectueaza transportul, iar plata se efectueaza pe loc, in numerar (cash).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cash and carry? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cash and carry.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cash and carry. Definitiile termenilor despre Cash and carry cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cash and carry, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cash and carry.