Cash Cows

Definitie Cash Cows

Produse sau unitati de afacere strategice ale unei organizatii care sunt caracterizate de o mare raspandire pe piata si o crestere mica Cash Cows produc fondurile necesare pentru dezvoltarea si suportul produselor noi sau care au un succes mai mic. Vezi Boston Consulting Group Portfolio Analysis Matrix Dogs Question Marks Stars.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cash Cows? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cash Cows.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cash Cows. Definitiile termenilor despre Cash Cows cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cash Cows, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cash Cows.