Cash Discount

Definitie Cash Discount

Un discount de 1-2% oferit de anumite media advertiser-ilor care platesc prompt in decurs de o perioada stabilita de la data aparitiei reclamei, care este mai devreme decat termenii normali de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cash Discount? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cash Discount.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cash Discount. Definitiile termenilor despre Cash Discount cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cash Discount, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cash Discount.