Catalog comercial

Definitie Catalog comercial

Document promotional imprimat, avand o conotatie de prestigiu (contine cateva zeci/sute de pagini color), de prezentare detaliata si, de regula, exhaustiva a ofertei comerciale a unei companii (producator, distribuitor etc.). Articolele prezentate sunt insotite de fotografii realizate artistic, de preturile de vanzare, informatii detaliate. Catalogul este instrumentul principal utilizat in sistemul vanzarilor la distanta - suport specializat de promovare, informare si de efectuare a comenzilor. V. vanzare prin catalog.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Catalog comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Catalog comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Catalog comercial. Definitiile termenilor despre Catalog comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Catalog comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Catalog comercial.