1000 de oferte de angajare pentru absolventii din 2008

Cluj - Napoca - 17 iunie 2008

Comunicat tip General in Social

Bucuresti, 17.06.2008. Intre 17 iunie si 15 august, Catalyst Recruitment Solutions organizeaza pe www.hipo.ro Targul Online pentru Absolventi. Timp de doua luni, cele doua generatii de absolventi din 2008 vor putea alege dintre peste 1000 de joburi oferite de peste 100 de companii lider de industrie, precum si dintre oferta nationala de masterate si programe de internship.

1000 de oferte de angajare pentru absolventii din 2008

Targul Online pentru Absolventi este un eveniment anual, la nivel national si reprezinta ultimul moment in care absolventii 2008 pot gasi in acelasi loc cele mai mari companii si oferta completa de programe pentru tineri fara experienta. Timp de doua luni, peste 100 de companii care investesc in tinerii aflati la inceput de cariera vor oferi 1000 de locuri de munca in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca. In plus, cei care vor sa opteze pentru un program de internship in locul unui job, vor gasi pe www.hipo.ro oferta de internshipuri a acestor companii.

Tinerii interesati de continuarea studiilor vor gasi oferta nationala completa de programe de masterat, dar si o sectiune a portalului cu articole in exclusivitate oferite de specialistii din resurse umane, pe teme precum alegerea profesiei potrivite, obtinerea avantajului competitiv in procesul de angajare, alegerea inteleapta a companiei pentru care sa lucrezi, sau sfaturi pentru negocierea salariului.

„Principalul avantaj al Targului Online pentru Absolventi este ca ofera o solutie completa pentru absolventi: locuri de munca pentru nivelul lor de pregatire, oferta de programe de masterat precum si o colectie de articole de cariera adecvate pregatirii lor.” spune George Samoila, Project manager www.hipo.ro.

In cele doua luni ale evenimentului, 4,000 de absolventi sunt asteptati sa se inscrie pe portal. Acestia pot alege un job din domeniile Achizitii – Logistica, Bancar-Financiar, Contabilitate, Inginerie, IT, Consultanta, Management Trainee sau Vanzari si pot avea o diploma de la o facultate cu profil economic, tehnic sau limbi straine. Pentru acestia din urma, va exista o oferta bogata pentru vorbitorii a una sau mai multe limbi straine, in special pentru vorbitorii de limba germana, din partea unor companii precum Accenture, HP sau Genpact.

Companiile partenere ale Targului Online pentru Absolventi sunt Accenture, Capgemini, Microsoft, HP, Continental, Unicredit Tiriac Bank, BCR Fond de Pensii, Movidia, Regatta si Mega Image.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/1000-de-oferte-de-angajare-pentru-absolventii-din-2008