3,000 de tineri vor concura pentru a intra in reteaua tinerilor talentati din Romania

BUCURESTI - 28 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Se spune ca maxim 1% dintre angajatii unei companii sunt cu adevarat talente care au impact asupra organizatiei.

3,000 de tineri vor concura pentru a intra in reteaua tinerilor talentati din Romania

Oamenii talentati sunt cei care inteleg rapid regulile jocului, controleza mediul folosindu-si abilitatile si instrumentele pe care le au la dispozitie pentru a atinge obiective pe care nimeni altcineva nu le poate atinge. Talentul este o resursa rara si companiile se concentreaza din ce in ce mai mult pentru a identifica din timp oameni care au potentialul de a schimba mediile in care lucreaza. Pe de alta parte, nu toti tinerii valorosi au parghii pentru a isi gasi mediile in care pot performa.

Top Talents Romania, impreuna cu cinci companii partenere, ofera sansa tinerilor care cred in potentialul lor, de a se face remarcati in cadrul unui proiect care urmareste sa identifice la nivel national tineri care au un potential deosebit, care nu trebuie irosit.

Timp de patru luni (decembrie – martie), 3000 de tineri – studenti in anii terminali, absolventi cu maxim doi ani de experienta si masteranzi – vor avea ocazia sa isi puna la incercare abilitatile, pentru ca in final sa identificam, alaturi de Adobe, BRD, Deloitte, Pfizer si Rompetrol, 20 de tineri talentati gata sa se lanseze in cariera.

Pe tot parcursul celor patru luni, toti tinerii implicati vor putea beneficia de instrumente si premii care ii vor ajuta in dezvoltarea carierei, printre care:
• 1000 de tineri talentati vor putea accesa gratuit testarea psihometrica cu ajutorul Cut-e (www.cut-e.com) cel mai performant instrument de testare online la nivel european;
• Acces la conferinta finala care va oferi timp de 4 zile pentru cei mai talentati 20 de tineri cadrul ideal de dezvoltare si competitie profesionala alaturi de cei mai buni
• O bursa Student Business Forum, un proiect global Deloitte, desfasurat in Laussane, Elvetia,
• Acces in programele START BRD;
• Un training de doua zile oferit de Human Invest, despre “Leadership situational, aplicat la nivel individual” (licenta Ken Blanchard),
• 5 abonamente de un an de zile la Brainbench, liderul mondial in testari si dezvoltari de abilitati profesionale
• Acces in reteaua Top Talents Romania, de unde primesti cele mai importante oportunitati de cariera din Romania din domeniile IT, consultanta, bancar, farma/medical si inginerie.

Top Talents Romania are cinci sectiuni, fiecare sustinuta de o companie care investeste in identificarea si suportul tinerilor care urmaresc performanta intr-unul dintre domeniile din care provin – Adobe – IT, BRD – Bancar, Deloitte – Consultanta, Pfizer – Farma/Medical, Rompetrol – Oil&Gas/Inginerie.

“Urmarim sa atragem tineri care studiaza sau lucreaza in strainatate pentru ca Top Talents Romania le da sansa de a reveni pentru oportunitati de cariera care le ofera perspective cel putin la fel de bune ca in afara tarii. In plus, sunt tineri care au capatat deja o experienta si care pot aduce valoare implementand aici lucrurile pe care le-au invatat”, Dragos Gheban, consultant Catalyst Solutions.

Toate detaliile legate de criteriile de eligibilitate pentru a aplica la proiect si beneficiile pe care fiecare tanar le obtine in ceea ce priveste dezvoltarea carierei se gasesc pe www.toptalents.ro.

Proiect sustinut de Cut-e, Human Invest, Crowne Plaza, www.hipo.ro.

Pentru a sustine Top Talents Romania – http://www.toptalents.ro/2007/sprijina_proiectul/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/3000-de-tineri-vor-concura-pentru-a-intra-in-reteaua-tinerilor-talentati-din-romania