Aplica pana pe 9 martie la Consulting Days – eveniment adresat tinerilor care isi doresc o cariera in consultanta

BUCURESTI - 26 februarie 2015

Comunicat tip General in Social, HR

Pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc cea de-a 4 editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor si sunt pasionati de unul dintre urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes. Tinerii interesati se pot inscrie gratuit pana pe 9 martie, la sectiunea special creata pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.

Consulting Days 2015 este un eveniment care vine in intampinarea celor pasionati de consultanta. Pe 17 martie tinerii selectati vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit si Taxes.

Cui se adreseaza acest eveniment? Consulting Days se adreseaza studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, expunere internationala sau s-au implicat in activitati extracurriculare sau profesionale.

„Evenimentul Consulting Days este un proiect important pentru cei care isi doresc o cariera in Accounting, Audit si Taxes. La editia din 2014 au aplicat peste 600 de persoane dintre care au fost selectati pentru ziua evenimentului 189 de participanti, persoane cu background in Contabilitate (34%), Finante (33%), Economic (31%) si Juridic (2%). Celor care isi doresc o cariera in consultanta le recomandam sa nu rateze acest proiect. Pot afla mai multe detalii despre eveniment si se pot inscrie pana pe 9 martie la sectiunea proiectului, pe www.hipo.ro” a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Editia din acest an Consulting Days vine in intampinarea celor pasionati de consultanta cu o serie de conferinte si workshopuri:

Conferinta generala a zilei - KickStart a successful career in business

– le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, care sunt provocarile unui job, care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Speed Networking

in cadrul careia tinerii vor afla mai multe detalii cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.

Workshop-urile si studiile de caz

realizate de catre companiile partenere le va oferi participantilor oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de success in consultanta.

Testimoniale participanti editiile anterioare: “Consulting Days reprezinta un milestone in ceea ce se dovedeste a fi un start excelent al carierei mele in domeniul consultantei fiscale. Am cunoscut oameni minunati care m-au inspirat si mi-au dat curaj sa descopar mai mult decat un simplu job.” – Alina, participant Consulting Days 2013

“Am apreciat faptul ca informatiile si datele generale si cele particulare (cu privire la companiile prezente) au fost prezentate intr-un mod interactiv, iar structura evenimentului a permis participantilor sa-si creasca gradul de constientizare cu privire la oportunitatile existente pe piata muncii si sa lanseze speakerilor intrebari referitoare la modul in care trebuie sa fie realizate CV-ul, scrisoarea de intentie, pregatirea de inaintea interviului, astfel incat rezultatele sa fie optime. In plus, sectiunea de Speed Networking a facilitat o conexiune mai buna intre aspirantii la un job si companiile prezente.” - Maria, participant Consulting Days 2014

Companiile care vor fi prezente in acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY Romania, Mazars si PricewaterhouseCoopers.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului, pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) si Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/aplica-pana-pe-9-martie-la-consulting-days-eveniment-adresat-tinerilor-care-isi-doresc-o-cariera-in-consultanta