Companii de top prezinta noi locuri de munca la Targul online de joburi pentru studenti si absolventi

BUCURESTI - 29 iunie 2010

Comunicat tip General in Social

Internshipuri, programe de trainee internationale si job-uri full-time sunt disponibile pentru studenti si proaspat absolventi in cadrul Targului online de joburi pentru studenti si absolventi, editia 2010. Targul e gazduit de www.HiPo.ro pana pe 15 August, iar accesul este disponibil gratuit oricarui tanar profesionist.

In cadrul evenimentului virtual, companii de top din Romania isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta de lucru: ING Bank ofera absolventilor din promotia 2010 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Rominserv (parte a grupului Rompetrol) cauta 34 de tineri talentati din universitatile tehnice, pentru internship pe perioada verii.

Industriile care ofera cele mai multe oportunitati vara aceasta sunt FMCG, BPO, IT&C si Banci/Servicii financiare, iar printre companiile care continua sa angajeze pe durata verii se numara GHF Derivatives, HP, Wipro, P&G, Pentalog, Oracle si Clarity Systems. Criteriile comune acestor oferte sunt studiile economice sau tehnice finalizate si minim o limba straina vorbita la nivel avansat.

“Targul online de joburi pentru studenti si absolventi organizat de www.HiPo.ro isi propune sa ofere un sprijin real absolventilor de facultate din promotia 2010: locuri de munca adecvate pregatirii lor, acces la programe de internship locale si internationale, precum si indrumarea necesara pentru parcurgerea cu succes a procesului de angajare”, a declarat George Samoila, project manager www.HiPo.ro.

Tinerii pot aplica pe www.HiPo.ro la anunturile postate de companii sau pot trimite angajatorului dorit un CV pentru oportunitatile viitoare.

Persoanele care intra pe www.HiPo.ro pana pe 15 August pot accesa o serie de unelte de sprijin in cautarea unui loc de munca, precum:
-„Ghidul de angajare” care prezinta pas cu pas cum trebuie abordat procesul de recrutare;
-Pe 1 iulie 2010 www.HiPo.ro gazduieste seminarul online interactiv “Strategii Avansate de Angajare pentru Absolventi”, sustinut de Career Coach-ul Eduard Ezeanu. In cadrul webinar-ului candidatii vor afla cum sa-si creeze propriile strategii de angajare pentru un impact maxim
-Consultantii HR ai www.HiPo.ro ofera 12 sedinte gratuite de consiliere in cariera. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti din randul vizitatorilor care isi inscriu CV-ul pe site pana pe 15 August.

Informatii complete se gasesc in sectiunea dedicata targului virtual de pe www.HiPo.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/companii-de-top-prezinta-noi-locuri-de-munca-la-targul-online-de-joburi-pentru-studenti-si-absolventi