Cum sa te angajezi daca esti student sau absolvent in 2009?

BUCURESTI - 29 iunie 2009

Comunicat tip General in Social

Piata locurilor de munca s-a transformat fata de anul trecut, oferta s-a diminuat semnificativ, iar numarul de optiuni viabile pe care le poti lua in considerare in alegerea unei cariere s-au redus. Acest lucru inseamna ca va trebui sa depui un efort suplimentar pentru redactarea unui CV competitiv cat si sa aloci timp considerabil pentru identificarea ofertelor adecvate pregatirii tale.

Cum sa te angajezi daca esti student sau absolvent in 2009?

Daca esti inca student sau proaspat absolvent in cautarea unui job poti sa incerci si pe www.hipo.ro deoarece in perioada 10 iunie - 15 august portalul gazduieste Targul de joburi pentru studenti si absolventi editia 2009.

Industriile in care se ofera cele mai multe oportunitati sunt FMCG, BPO, IT&C si Banci/Servicii financiare, iar printre companiile care continua sa angajeze pe durata verii se numara Ericsson, GSK, HP, Wipro, Microsoft, P&G, Oracle, BCR, Adobe, Grawe Romania si Verida Credit.

In cadrul evenimentului virtual, companii de top isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta: ING Bank ofera absolventilor din promotia 2009 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Romtelecom cauta 25 de tineri talentati din cadrul universitatilor tehnice pentru internship.

Pe langa posibilitatea de angajare in cadrul companiilor participante, persoanele care acceseaza portalul www.hipo.ro in aceasta perioada pot gasi si o serie de alte oportunitati:
- L’Oreal Romania ofera cu ocazia centenarului sau 100 de burse pentru studenti in cadrul unui concurs de fotografie
- Consultantii in resurse umane Catalyst ofera sedinte de consiliere in cariera unui numar de 12 persoane selectate prin tragere la sorti din randul vizitatorilor care isi inscriu CV-ul pe site.

In plus, pentru a veni in sprijinul absolventilor interesati sa-si continue studiile, organizatorii au postat pe site prezentarea programelor de master din cadrul principalelor universitati din Bucuresti, oferind o solutie completa: locuri de munca, educatie, indrumare in cariera.

Informatii complete pot fi regasite pe sectiunea dedicata targului virtual de pe www.hipo.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/cum-sa-te-angajezi-daca-esti-student-sau-absolvent-in-2009