Focus de Cariera - Capgemini Days

Cluj - Napoca - 2 iulie 2008

Comunicat tip General in Social

Bucuresti, 2.07.2008. Intre 2 iulie si 15 iulie, Catalyst Recruitment Solutions prezinta pe www.hipo.ro Capgemini Days. Timp de doua saptamani, Capgemini invita absolventii din promotia 2008 precum si tinerii cu experienta sa descopere oferta companiei si motivele pentru care se pot alatura echipei din Romania.

Focus de Cariera - Capgemini Days

Compania de consultanta, tehnologie si outsourcing Capgemini isi prezinta oferta de angajare pentru candidatii ce isi doresc o cariera intr-una dintre cele mai dinamice companii din domeniu. Acestia vor gasi in Capgemini un partener de incredere pentru dezvoltarea lor, intrand intr-un mediu care sustine performanta, atitudinea antreprenoriala, spiritul de echipa si leadership-ul.

Pe www.hipo.ro, tinerii interesati de oferta Capgemini pot descoperi mai multe despre filosofia companiei, modul de lucru, Universitatea Capgemini, oportunitatile pe care le au angajatii, precum si detalii despre procesul de recrutare si joburile disponibile. Activand pe piata locala din ianuarie 2005, Capgemini Services Romania are in prezent aproximativ 45 de consultanti si isi doreste sa ajunga la 250 de angajati in urmatorii doi ani.

Profilul candidatului ideal este acela al unui tanar cu spirit antreprenorial, organizat si eficient, o persoana ce stie sa lucreze in echipa si sa isi ajute colegii, care apreciaza sinceritarea, curajul si solidaritatea. La Capgemini, o astfel de persoana va primi tot sprijinul si libertatea de care are nevoie pentru a se dezvolta si pentru a aduce rezultatele excelente pentru clientii companiei. Conditiile de selectie includ cunoasterea limbii engleze, iar procesul de recrutare se poate intinde pe parcursul a sase saptamani. In general, sunt vizati absolventi ai facultatilor cu profil tehnic si economic, care sunt asteptati sa isi inscrie CV-ul pe www.hipo.ro.

“Romania este atractiva in primul rand din punct de vedere al ritmului alert de dezvoltare economica dar ceea ce o face si mai atractiva este numarul mare de profesionisti si de tineri foarte bine pregatiti. In consultanta este foarte importanta calitatea serviciilor oferite si flexibilitatea in a raspunde exact nevoilor clientilor. Pentru a ne mentine suflul proaspat avem in permanenta nevoie de oameni noi, cu care sa ne completam echipa, care sa contribuie prin ideile si personalitatea lor la succesul echipei.”
spune Frank Wagenbauer, CEO-ul Capgemini Romania.

Capgemini, unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de servicii de consultanţă, tehnologie si outsourcing, operând în prezent în peste 30 de ţări. In 2007 grupul a avut venituri globale de 8,7 miliarde de euro, un profit global de 333 de milioane de euro si numara aproximativ 80.000 de angajati la nivel mondial

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions dezvolta solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor precum si tineri profesionisti si specialisti cu potentialul si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Printre instrumentele pe care le-am dezvoltat pana in prezent se numara evenimentul de cariera „Angajatori de TOP”- cel mai mare targ de profil din Romania, Ghidurile Angajatorilor (Economic, Tehnic&IT, Farma) distribuite la nivel national, portalul de cariera www.hipo.ro care prezinta oportunitatile de cariera de la cele mai dinamice companii din fiecare industrie precum si studiul „Cei mai doriti angajatori de catre tinerii profesionisti”.

Nicoleta Anton
PR & Marketing Manager
Catalyst Recruitment Solutions
nicoleta.anton[at]catalyst.ro
021 318 55 77
ana@catalyst.ro