www.cazareparticulari.info continua si in 2008 concursul cu premii!

BUCURESTI - 18 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Turism

www.cazareparticulari.info continua si in 2008 concursul cu premii organizat impreuna cu Pensiunea LA RUSI, Pensiunea CASA MANITIU si Pensiunea RUBY'nN.
Concursul se desfasoara saptamanal, iar premiile constau in cazare pentru 2 persoane la pensiunile respective.

In plus, pe www.cazareparticulari.info gasiti oferte speciale in functie de sezon sau sarbatori: oferte pentru ziua indragostitilor, 'Valentine's Day' si oferte de Pasti.

Totodata lansam sectiunea de stiri, comunicate de presa si articole din domeniul turismului si adiacent turismului. Asadar, companiile sunt invitate sa ne trimita comunicatele de presa. In ceea ce priveste articolele, oricine poate scrie. Fie ca este vorba despre turism in general, fie turism rural, ecologic, extrem, destinatii de vacanta, impresii, topuri si descrieri orase, statiuni, sporturi de iarna/vara, trasee, obiective turistice, fie legislatie si drepturile turistilor etc. Orice subiect care are legatura cu turismul romanesc.

Despre Cazareparticulari.info

www.cazareparticulari.info este un sistem complex de oferte si cereri de cazare in pensiuni, vile, hoteluri, case traditionale, camping, cabane, apartamente si garsoniere in regim hotelier, in toate zonele Romaniei.
Contact:

Catalina Arsene
Manager PR
Tel. 0745 343472

Irina Bartolomeu
Manager Proiect
office@cazareparticulari.info

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cazareparticulari-info/www-cazareparticulari-info-continua-si-in-2008-concursul-cu-premii