Dezvoltare personala - cursurile deschise ale lunii iunie - invitatie

BUCURESTI - 4 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Logistica/Transport, HR, Cursuri

Live site

Pentru ca afara incepe sa se incalzeasca iar cu aceasta luna incepe oficial sezonul de vara, am decis ca sa ne "racorim" cu cateva programe la mare.

Insa nici muntele nu este uitat, ba chiar ramane la loc de frunte impreuna cu Bucurestiul ca si zone unde va invitam sa participati la cursurile open Dynamic Training Solutions din luna iunie 2015 si astfel sa luati parte la dezvoltarea dumneavoastra personala si profesionala prin programele deschise ale acestei luni.

Mai multe informatii la www.training-info.ro

Dezvoltare personala - cursurile deschise ale lunii iunie - invitatie
 Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.

Nelson Mandela

Am pregatit 22 de teme incepand de la Comunicare, Supply Chain Management, Negociere pentru Achizitii, Roluri si Abilitati Manageriale, Time Management, Logistica, Leadership, Lean, HR, Vanzari, Expert Buyers, Prezentari eficiente, Securitatea informatiilor, Customer Care, Abordarea telefonica a clientilor, Luarea deciziilor, Marketing, Abilitati de Coaching.

Despre ele, va spunem din ceea ce ne-au transmis si noua participantii care le-au parcurs:

Despre cursul de Roluri si Abilitati Manageriale, Eu Ca Manager din categoria cursurilor de Management, "este cel mai aplicat curs de management iar trainerul este extraordinar";

Despre cursul de Supply Chain Management si Logistica, "experienta trainerului se transpune in curs iar situatiile discutate sunt cele reale, de piata, de context economic si mai putin "din carti" Simularile si analizele se fac pecontextele existente de acum"

Despre Leadership, "participarea la el a fost un moment important al perfectionarii noastre. Chiar daca am mai facut astfel de cursuri, activitatile desfasurate ne-au impresionat iar calitatea si profesionalismul recomanda acest curs ca fiind unul cu adevarat de oau!"

Pentru toate feedback-urile va incurajam sa ni le solicitati, insa acestea vin in aceeasi directie, cu cele doar cateva de mai sus. Unele din ele se si gasesc public pe site-ul nostru. Sau, va invitam in sala de training pentru ca apoi sa ne oferiti dumneavoastra feedback.

Mai multe informatii la www.training-info.ro

Despre Dynamic Training Solutions

Suntem o companie ce activeaza inca din 2006 pe piata de consultanta, training, learning & development din Romania.

Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc. Acesta este motivul pentru care facem tot posibilul sa devenim parteneri de incredere in procesul de obtinere a unor rezultate tangibile pentru clientii nostri.

www.training-info.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cc-trainingconsulting/dezvoltare-personala-cursurile-deschise-ale-lunii-iunie-invitatie