Redescopera placerea de a construi, participand sau vizitand a XII-a editie a Bucovina Construct

Suceava - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a XII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2009.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria de constructii, este specializata in materiale de constructii, fatade si finisaje interioare, pereti de sticla, vitralii, glasvand-uri, luminatoare, balcoane si terase, scari exterioare si interioare, sarpante - lemn, metal, beton armat, mixte, invelitori - tigle ceramice, tabla, placi, materiale plastice, folii bituminoase, lemn, etc., tamplarie de lemn, Al, PVC, de mansarda si acoperis, usi blindate, antifoc, batante, pliante, garaje si porti, pardoseli calde si reci, vopsele, tencuieli, chituri, masticuri, benzi, spume, produse si tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc, materiale de etansare, impregnare, protectie, tratamente de suprafata, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, sisteme de securitate, supraveghere si prevenire antiefractie, decoratiuni, dotari si mobilier de gradina, borduri si pavaje pentru alei, feronerie, masini si utilaje, echipamente, scule si dispozitive pt. constructii, servicii specifice pentru constructii si altele.

Targul se va desfasura in perioada 21 - 24 mai 2009, la SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitat zilnic intre prele 10:00 - 19:00.

Parteneri strategici ai evenimentului sunt: Domus, Util, Revista de Unelte si Echipamente, Caminul, Casa Mea si Planul Casei Mele.

Biroul de presa al CCIA Suceava

Despre CCIA Suceava

Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506
Lucian Moscaliuc - Organizator
Tel. 0741 221 495, lucian@ccisv.ro.

lucian@ccisv.ro