CDI

Definitie CDI

Un studiu comparativ dintre mai multe piete si o totalul vanzarilor dintr-o singura piata pe o categorie de produs folosit pentru evalua potentialul unei piete pentru o categorie sau un brand. Poate contribui la stabilirea unor caracteristici regionale in campania de media.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CDI? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CDI.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CDI. Definitiile termenilor despre CDI cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CDI, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CDI.