CEFIN ROMANIA LA ROMAGROTEC 2009

BUCURESTI - 14 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pneu Maxx, distribuitorul de anvelope noi şi reşapate al companiei Cefin România, a participat în premieră la cea de-a şasea ediţie a Târgului de Maşini şi Utilaje pentru Agricultură – Romagrotec. Prezenţa Pneu Maxx la eveniment coincide cu lansarea pe piaţă a unei game complete de anvelope pentru utilaje agricole, în calitate de importator al marcilor Mitas si Continental.

CEFIN ROMANIA LA ROMAGROTEC 2009

“Pentru Pneu Maxx, efectele acestei participări se vor vedea pe parcurs. Ne-am întâlnit cu diferiţi manageri ai firmelor participante, s-au lansat oferte şi s-au pus bazele unor colaborărti viitoare. De asemenea, am luat cunoştinta de ultimele dimensiuni de anvelope folosite in domeniu şi de trendul pe care se merge. Cred că circa trei sferturi din vizitatori s-au oprit pentru a ne studia oferta de la stand”, spune Victor Lungu, director comercial al Pneu Maxx.

Pe lîngă oportunităţile de colaborare, Pneu Maxx şi-a făcut cunoscută intrarea pe piaţă către principalilor dealeri de utilaje agricole. În acest fel, Pneu Maxx s-a prezentat ca un furnizor de anvelope agricole dispus să investeasca în aceasta afacere, începând de la promovare si pana la reprezentativitate in teritoriu cu un stoc adecvat pentru nevoile lor.

Pneu Maxx a fost însoţită la acest târg de o altă firmă a grupului Cefin, distribuitorul de utilaje agricole Agroexpert Capital, companie care are deja suficientă experienţă acumulată pe această piaţă. Agroexpert a avut expusă diferite utilaje ale mărcii americane Challanger, unul din numele importante în piaţa de maşini agricole.

Târgul s-a defăşurat în perioada 26-30 martie 2009 într-o noua locatie situata pe DN2 Bucuresti-Urziceni, km 25, din judetul Ilfov. Cele 8 hectare afectate evenimentului au găzduit standurile celor mai importanţi producatori si importatori agricoli din ţară si din strainatate, într-o manifestare singulara în România, care propune fermierilor un loc de întâlnire familiar, terenul agricol.

Scopul urmărit de organizatorul tîrgului, fost Asociaţia Producatorilor şi Importatorilor de Masini Agricole din România, a fost de a oferi agricultorilor din România un spaţiu adecvat unde să intre în contact cu cele mai noi tehnologii din domeniul agriculturii, sa interacţioneze cu profesionistii din domeniu, să asiste la demonstraţii practice şi sa beneficieze de cele mai bune oferte.

Expozanţii au expus ultimele noutaţi tehnologice din domeniul echipamentelor agricole si nu numai. În plus, cu acest prilej, fermierii au avut ocazia să aleaga dintre ofertele de finanţare şi să afle ultimele informaţii din domeniul fondurilor europene.

Despre Cefin Romania

Pneu Maxx este în prezent cel mai mare distribuitor autohton de anvelope de camion, activând în piaţă din 1997. Compania importă şi comercializează anvelope noi - mărcile Pirelli, Dunlop, Yokohama, Continental, Goodyear, Firestone, Semperit, Infinity, Roadhog, - şi produce anvelope de camion reşapate la rece cu tehnologie Marangoni.

Leonard Ancuta
PR Editor Cefin Romania
leonard.ancuta@cefin.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cefin-romania/cefin-romania-la-romagrotec-2009