centraleyezer    

Comunicate de presa si evenimente pe tema centraleyezer

 • centraleyezer. Centraleyezer

  centraleyezer

  Bucuresti - 12 June 2017

  Comunicat de Sandline S.R.L.

  ... centraleyezer, devoltată de compania Sandline, anunță introducerea Asset Tags/Classification (GDPR), funcționalități de evaluare a riscului, cu rol în prioritizare în funcție de factorii de risc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sandline , gdpr , centraleyezer

  Vezi toate comunicatele de presa despre centraleyezer

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul centraleyezer.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la centraleyezer. Informatiile despre centraleyezer cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul centraleyezer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la centraleyezer, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.