Centralisation

Definitie Centralisation

Atunci cand un advertiser cu mai multe agentii de creatie pentru mai multe produse angajeaza o agentie centrala pentru a cumpara spatiu media si alte servicii media.(Vezi: Media Dependent, Media Independent).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Centralisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Centralisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Centralisation. Definitiile termenilor despre Centralisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Centralisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Centralisation.