Centre-of-Influence Method

Definitie Centre-of-Influence Method

Metoda de previziune bazata pe trimiteri un agent de vanzari foloseste persoane influente (bancheri, solicitanti, consultanti etc) pentru a obtine legaturi cu potentiali cumparatori. Vezi Key Influence People (personalitati cheie de influenta).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Centre-of-Influence Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Centre-of-Influence Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Centre-of-Influence Method. Definitiile termenilor despre Centre-of-Influence Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Centre-of-Influence Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Centre-of-Influence Method.