“FUNtastic Land”

BUCURESTI - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in Social

Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita in sectorul 6, timp de o luna. Duminica, 31 mai, Centrul Cultural European Sectorul 6 si Primarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteras au inaugurat luna de distractie in Parcul Drumul Taberei.

Mii de copii s-au distrat ieri la “FUNtastic Land”. Peste 300 de pitici au primit jucarii si dulciuri , iar cei mai norocosi au plecat acasa cu mini scutere electrice pe care le-au castigat la tombola. Opt prichindei se plimba de astazi cu scuterele cadou oferite de Centrul Cultural European Sectorul 6.
Pana pe 28 iunie, Parcul Drumul Taberei se transforma intr-un mini orasel de distractie pentru copii. Vor fi montate aparate gonflabile de diferite forme ce vor putea fi utilizate pana la ora 22.00. Weekendurile sunt rezervate spectacolului, iar in timpul saptamanii copii se vor bucura de gonflabilele aduse special pentru ei in parc.
Casutelele puse la dispozitia comerciantilor de firma partenera vor oferi vizitatorilor, la vanzare, dulciuri, hainute si jucarii.
“FUNtastic Land” este organizat in parteneriat cu o firma specializata in evenimente de acest gen.

Va asteptam sa va distrati alaturi de cei mici!

Despre Centrul Cultural European Sector 6

Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6

Alexandra Duţulescu – 0729.729.680
Adriana Marcu - 0762.233.301