Experimenteaza cum este sa fii coach executiv si incepe sa intelegi puterea si succesul coachingului!

Timisoara - 6 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Acest program de doua zile te va initia in principiile si practica coachingului. Pe langa faptul ca vei invata cum sa folosesti efectiv un model in patru etape care iti va permite sa practici coachingul, vei descoperi tipul de coaching care este potrivit pentru tine.

Scopul nostru este acela de a-ti oferi tie un o invatare initiala robusta, care sa-ti imbunatateasca abilitatile, sa-ti aprofundeze intelegerea si sa te inspire.

Pentru a-ti demonstra angajamentul nostru chiar de la inceputul parcursului tau in coaching, vom deduce 50% din taxa de participare a acestui program (345 lei) din taxa de participare in programul de „Diploma in Intermediate Coaching”, daca alegi sa mergi mai departe, la nivelul urmator, si sa devii coach executiv acreditat.

Continutul programului
• Clarifica diferentele dintre: coaching – mentoring – counselling – training si arata cand folosirea coachingului este o interventie puternica.

• Incepe cu inceputul: ascultarea, adresarea intrebarilor deschise si stabilirea obiectivelor.

• Descopera alternativele pentru a da sfaturi.

• Arata/Invata cum sa folosesti efectiv un model in patru etape care iti permite sa incepi coachingul deindata.

• Ajuta la identificarea Principalelor Competente de Coaching pentru a intelege motivele pentru care coachingul este atat de puternic si eficient: tipurile de intrebari ce ar putea provoca cel mai bun raspuns, modalitatile de a asculta tot ceea ce clientii exprima si de a conversa pentru a genera resurse marete, responsabilitate si rezultate.

• Arata diferentele dintre coachingul pentru performanta si coachingul pentru dezvoltare personala.

• Abilitatile de coaching sunt pentru viata de zi cu zi nu doar pentru activitatea profesionala – ele au impact pozitiv asupra tuturor aspectelor vietii tale. Te vei bucura de imbunatatirea comunicarii cu prietenii, familia colegii si, binenteles, cu clientii ce au nevoie de tine.
Numarul maxim de cursanti este de 16, pentru a incuraja o mai buna dezvoltare si a acorda mai multa atentie nevoilor fiecarui paticipant.
Veti primi informatii detaliate de la un Coach Executiv experimentat si, de asemenea, veti experimenta primirea feedbackului pe masura ce va veti testa „aripile in coaching” practicand in triade de tipul: coach – coachee – observator.

Despre Centrul de Afaceri MASTER

Pentru informatii suplimetare va rugam sa vizitati situl nostru: www.centrulmaster.ro

Telefon: (0254) 21 81 11; Fax: 0354/814.880,
Mobil: 0722.398.356, 0732.123.360;