Ofera cadou un curs A_BEST de limbi straine!

BUCURESTI - 14 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet, HR, Cursuri

Live site

Vrei sa oferi un cadou celor dragi? Ai un prieten, o ruda, un coleg sau o cunostinta care si-ar dori sa invete o limba straina? Surprinde-i cu un voucher cadou oferit de Centrul de Limbi Straine A_BEST.

voucher cadou A_BEST

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de peste 9 ani pe piata, ofera vouchere cadou, care pot fi utilizate pentru inscrierea la cursurile de limba engleza sau de limba germana, organizate in grupe cu 5-8 participanti, conform unui orar prestabilit, in sesiunea ianuarie – martie 2018.

Voucherele cadou sunt in valoare de 200, 300, respectiv 400 de lei si pot fi achizitionate de la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti). Voucherele sunt valabile pana la data de 31 martie 2018 si sunt in numar limitat. Mai multe detalii despre cumpararea unui voucher cadou aflati accesand acest link: http://abest.ro/ro/voucher-cadou-centrul-de-limbi-straine-a_best-3/

Cu voucherul cadou A_BEST poti achizitiona un curs de limba engleza sau de limba germana, organizat in perioada ianuarie – martie 2018. Cursurile A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta sa iti dezvolti vocabularul si sa poti comunica intr-o limba straina. Lectiile de curs sunt interactive si pun accent pe dezvoltarea fluentei pentru ca tu sa asimilezi mai usor limba straina pe care vrei sa o studiezi.

Achizitioneaza un voucher A_BEST si ofera cadou un curs de limba engleza/ limba germana, pentru a avea urmatoarele beneficii:

• este usor sa ajungi la cursuri: loc de desfasurare ultracentral (zona Piata Romana – Dorobanti, Str. General Ernest-Brosteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee);

• orar flexibil: cursurile au loc seara, de la ora 18.30, sau in weekend (sambata);

• cursuri structurate pe diverse niveluri de limba, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

• grupe restranse, cu  5 – 8 participanti, pentru eficienta predarii.

Calendarul cursurilor de limba engleza este disponibil aici: http://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-engleza/

Calendarul cursurilor de limba germana poate fi accesat aici: http://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-germana/

Pentru detalii despre achizitionarea voucherelor cadou va rugam sa ne contactati la adresa de email office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/ofera-cadou-un-curs-a-best-de-limbi-straine