Premii A_BEST, in cadrul "Together for Christmas”, un eveniment Femei in Afaceri

BUCURESTI - 14 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Echipa A_BEST a pregatit premii speciale ce vor fi oferite participantelor la petrecerea „ Together for Christmas ”, un eveniment organizat de comunitatea Femei in Afaceri , in cadrul caruia Centrul de Limbi Straine A_BEST este partener.

Echipa A_BEST a pregatit  premii speciale ce vor fi oferite participantelor la petrecerea „Together for Christmas”, un eveniment organizat de comunitatea Femei in Afaceri, in cadrul caruia Centrul de Limbi Straine A_BEST este partener.

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru a face daruri. Participantele la petrecerea „Together for Christmas”, organizata de comunitatea Femei in Afaceri, in data de 18 decembrie 2012, au sansa de a castiga premiile A_BEST. Se ofera trei locuri la un workshop de limba engleza pentru afaceri, dar si un loc la pre-testarea Cambridge BEC Vantage, in februarie 2013.

"Cu aceasta ocazie, Centrul de Limbi Straine A_BEST se alatura din nou comunitatii Femei in Afaceri pentru a sarbatori finalul de an, dar si pentru a contribui la dezvoltarea unei comunitati de "business la feminin", din care fac parte femei antreprenor de succes!", sustine Aura Ipate, Director General A_BEST

Cadouri A_BEST, la petrecerea "Together for Christmas"

Centrul de Limbi Straine A_BEST a pregatit cadouri pentru invitatele ce vor lua parte la "Together for Christmas", petrecerea de final de an organizata de comunitatea Femei in Afaceri. Premiile A_BEST constau in trei locuri la workshop-ul de limba engleza pentru afaceri „Writing Business E-Mails”, care va avea loc vineri, 1 februarie 2013, intre orele 16.30 - 20.30, la sediul A_BEST. Participantele la workshop vor putea sa isi dezvolte abilitatile de comunicare in limba engleza de afaceri, atunci cand folosesc e-mailul. De asemenea, echipa A_BEST mai are un premiu pentru invitatele „Together for Christmas”, oferind posibilitatea de a participa la o pre-testare Cambridge BEC Vantage, ce va avea loc in perioada 11-15 februarie 2013, la sediul nostru. Pre-testarea reprezinta o etapa importanta in pregatirea examenului propriu-zis si se adreseaza persoanelor care cunosc limba engleza la un nivel intermediar.

A_BEST, partener Femei in Afaceri

A_BEST sustine, in calitate de partener, evenimentul „Together for Christmas”, ce va avea loc marti, 18 decembrie 2012, si care va premia cele mai interesante business-uri din comunitatea Femei in Afaceri. Tot in cadrul evenimentului va fi desemnat si cel mai apreciat speaker al anului 2012, votat de membrele Femei in Afaceri, carora li s-a alaturat, din aceasta toamna, si Aura Ipate, Director General A_BEST.

Evenimentul „Together for Christmas” este si un prilej pentru socializare, invitatele avand oportunitatea de a cunoaste femei ce conduc business-uri diferite. De asemenea, ele vor participa la tombole cu premii speciale.

Nu este pentru prima data cand A_BEST ia parte la proiectele organizate de comunitatea Femei in Afaceri. In toamna acestui an, Directorul General A_BEST, Aura Ipate s-a alaturat acestei comunitati dinamice, prin participarea la intalnirile Meet the WOMAN !”, un proiect de „business networking la feminin”, care a reunit femei-lider ce au atins  excelenta in profesia lor.

Mai multe informatii despre evenimentul „Together for Christmas” gasiti aici: http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/proiecte/travel/445/together-for-christmas-2012

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST:

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba româna pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/premii-a-best-in-cadrul-together-for-christmas-un-eveniment-femei-in-afaceri