Tombola A_BEST: Inca o sansa de a castiga un curs gratuit – „English for Business Presentations"

BUCURESTI - 13 octombrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Din 01 Octombrie 2011 – inca o sansa de a castiga un curs individual gratuit de limba engleza, format din 10 ore (English for Business Presentations), prin "Tombola A_BEST Aniversara! Extragerea: pe 12 Noiembrie 2011! Tombola, nu gluma!" Detalii: www.abest.ro

Deja devenita traditie, Tombola se va desfasura in perioada sambata, 01 octombrie 2011– sambata, 12 noiembrie 2011. Inscrierile participantilor se pot face pana la 11 noiembrie 2011, extragerea premiului avand loc sambata, 12 noiembrie 2011 – zi ce va marca 3 ani de cursuri A_BEST pe piata training-ului in aria limbilor straine din Romania.

Conform Regulamentului oficial, pot participa la tombola doar persoanele cu varsta de 18 ani implinita la data inscrierii, care au domiciliul stabil in municipiul Bucuresti si care obtin la testul online de limba engleza de pe prima pagina a site-ului www.abest.ro  un punctaj de minimum 25 puncte, testul online respectiv urmand a fi accesat folosind link-ul :  http://www.abest.ro/teste-online-de-limba-engleza.html

Premiul consta intr-un curs individual de 10 ore (adica 5 sedinte a cate 2 ore fiecare) de limba engleza, limbaj de afaceri -  intitulat “English for Business Presentations”, cu orar si locatie prestabilite ( 5 sedinte in 5 zile de vineri succesive, de la orele 18.30 la 20.30, dupa cum urmeaza: vineri, 13 ianuarie 2012; vineri, 20 ianuarie 2012; vineri, 27 ianuarie 2012; vineri, 03 februarie 2012; vineri, 10 februarie 2012; locatia: Str. Reinvierii, nr. 3-5, Cladirea Europa Primex, et1 cam 6/10.

Parcurgerea testului online indicat mai sus are un avantaj suplimentar, si anume faptul ca veti afla imediat la ce nivel va aflati si ce testare LCCI  (www.lccieb.com) vi se potriveste, deoarece - special pentru persoanele interesate -  pe site-ul Centrului de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro-  sectiunea Noutati – de pe Home Page) a fost afisata si corespondenta dintre punctajul obtinut si examenul recomandat:

- intre 19 – 24 puncte: EDI JETSET Level 3 (CEF A2)- LCCI English for Business Preliminary Level;

- intre 25 – 30 puncte: EDI JETSET Level 4 (CEF B1) - LCCI English for Business Level 1 - LCCI English for Tourism Level 1;

- intre 31 – 36 puncte: EDI JETSET Level 5 (CEF B2) -  LCCI English for Business Level 2 -  LCCI English for Tourism Level 2;

- intre 37 – 42 puncte: EDI JETSET Level 6 (CEF C1) - LCCI English for Business Level 3 - LCCI English for Tourism Level 2.

Mult succes tuturor si la aceasta editie a Tombolei A_BEST! Tombola, nu gluma!”

Despre A_BEST

Centru Acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) International Qualifications – www.lccieb.com
Ofera urmatoarele servicii lingvistice:
- Cursuri de limbi straine: in-house, open
- Cursuri de limba romana pentru expati
- Testari LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – English for Business, English for Tourism si JETSET
- Servicii de traduceri si interpretariat.
Portofoliu clienti corporate: http://www.abest.ro/portofoliu.html
Galerie foto: http://www.abest.ro/foto.html
Contact: http://www.abest.ro/contact.html

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/tombola-a-best-inca-o-sansa-de-a-castiga-un-curs-gratuit-english-for-business-presentations