Dezbatere publică la Piatra Neamţ: Şanse egale pe piaţa muncii pentru persoanele cu dizabilităţi

Piatra Neamt - 12 decembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe vă invită joi, 13 decembrie 2007, la ora 16.00, la dezbaterea cu tema „Şanse egale pe piaţa muncii pentru persoanele cu dizabilităţi”, care se va desfăşura la sala de conferinţe Burebista a Hotelului Central din Piatra Neamţ (Piaţa Petrodava nr. 1-3).

Câteva dintre temele abordate pe durata dezbaterii se vor referi la: crearea de şanse egale, stimularea agenţilor economici de a angaja persoane cu dizabilităţi, accesibilizarea şi ergonomia la locul de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi.

La dezbatere vor fi prezenţi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniu, ai autorităţilor publice cu competenţe în domeniul anunţat şi membri ai Camerei Deputaţilor din circumscripţia Neamţ. Aceştia vor încerca să ajungă la o înţelegere comună a problematicii abordate şi explorarea posibilelor soluţii la nivel legislativ.

Despre Centrul de Resurse pentru participare publica - CeRe

Evenimentul face parte dintr-o serie de dezbateri publice ce sunt organizate în perioada noiembrie – decembrie 2007 în cadrul proiectului „Deputatul din oraşul meu” . Acest proiect îşi propune îmbunătăţirea comunicării dintre cabinetele parlamentare şi ONG-uri pe domenii de interes comun în patru circumscripţii electorale: Arad, Constanţa, Maramureş şi Neamţ.
Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul 0722 383 190 sau e-mail florina@ce-re.ro, persoană de contact: Florina Presadă, Coordonator de proiect
florina@ce-re.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-resurse-pentru-participare-publica-cere/dezbatere-publica-la-piatra-neamt-sanse-egale-pe-piata-muncii-pentru-persoanele-cu-dizabilitati