Companiile si Institutiile Publice se pot inscrie in Programul National de Internship 2011

BUCURESTI - 24 iunie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Programul National de Internship 2011 are loc in perioada iunie-octombrie 2011 si se adreseaza companiilor si institutiilor publice care ofera locuri de internship si trainee pentru tinerii si studentii din Romania. Evenimentul, ajuns la a IV-a editie, este organizat de Centrul de Resurse pentru Societatea Civila.

Andreea Mlenajek

Companiile si tinerii vor putea interactiona in cadrul platformei online www.studentcv.ro unde are loc; bursa a Internship-urilor disponibile in Romania. In premiera nationala, platforma de Internship permite din 2011, si accesul institutiilor publice si al organizatiilor non-guvernamentale.

"Consideram ca un program national de Internship trebuie sa ofere oportunitati de dezvoltare in cele domenii esentiale ale Romaniei iar acesta este motivul pentru care avem o deschidere 360 de grade pentru companiile din mediul privat, sectorul guvernamental si sectorul non-profit" a declarat Andreea Mlenajek, Directorul Executiv al programului Internship 2011 cu ocazia lansarii platformei online www.studentcv.ro.

"Tinerii sunt mult mai deschisi catre dezvoltarea personala si catre evolutia in cariera iar noua generatie cauta provocari noi - programele de Internship si de Trainee sunt primul pas in viata profesionala, oferind o experienta solida. Avantajul pentru tinerii si absolventii din 2011 este ca pot alege atat mediul corporate cat si pe cel guvernamental sau de voluntariat pentru a cumula know-how" a mai spus Mlenajek.

Companiile, Institutiile Publice si ONG-urile se pot inscrie in Programul National de Internship 2011 accesand site-ul oficial al evenimentului iar tinerii si studentii interesati de oportunitatile de practica isi pot inscrie CV-ul online, gratuit, fara birocratie sau obligativitatea de a prezenta adeverinta de la facultate.

"Tinerii sunt mult mai deschisi catre dezvoltarea personala si catre evolutia in cariera iar noua generatie cauta provocari noi - programele de Internship si de Trainee sunt primul pas in viata profesionala, oferind o experienta solida" Andreea Mlenajek; "Programul National Internship 2011 este cel mai mare eveniment de internship si trainee din Romania.

Targul reprezinta o sursa foarte eficienta pentru atragerea, de catre companii, institutii si organizatii, a celor mai valorosi studenti si proaspat absolventi, in cadrul unor programe de practica de durata medie si lunga. Evenimentul a fost lansat in 2008 si a ajuns la a patra editie, platforma online strangand peste 90.000 de participanti activi.

Taguri: Romanialocuri de muncaHRstudentijobCulori
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-resurse-pentru-societatea-civila/companiile-si-institutiile-publice-se-pot-inscrie-in-programul-national-de-internship-2011