George Butunoiu prezent la TCB – Targul de Cariere Bucuresti

BUCURESTI - 17 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

George Butunoiu va fi prezent in perioada 27-28 aprilie in Piata REvolutiei la TCB – Targul de Cariere Bucuresti pentru a raspunde la intrebari legate de cariera dar si pentru a tine unul dintre workshop-urile interactive.

George Butunoiu prezent la TCB – Targul de Cariere Bucuresti

In 1992, George Butunoiu se inscrie printre primii romani care pun bazele unei afaceri bazate pe servicii de recrutare.

In 1996, se alatura companiei de consultanta in Resurse Umane Ward Howell Euroselect, detinand functia de Manager Partener al Ward Howell Romania, afacere pe care o cumpara in 2003. Mai apoi, devine Manager Partener al Alexander Hughes Romania. In 2006, impreuna cu alti parteneri de afaceri, fondeaza propria companie sub numele George Butunoiu Itd.

Dupa absolvirea studiilor, George Butunoiu activeaza, pentru o scurta vreme, in calitate de cercetator in fizica nucleara. In 1990, dupa Revolutie, isi incepe cariera in afaceri. Fondeaza numeroase companii, una dintre ele devenind lider pe piata de software. Incepand cu anul 1992, domnul Butunoiu se concentreaza, exclusiv, asupra domeniului de cercetare si consultanta in Resurse Umane.

Autor al unei game largi de texte in domeniul business, cat si fondator si membru al unor diferite organizatii, asociatii si proiecte de business, George Butunoiu reprezinta unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de consultanta din Romania.

George Butunoiu este unul dintre principalii sustinatori ai TCB – Targul de Cariere Bucuresti 2007, eveniment premium destinat atat tinerilor profesionisti, cat si celor dornici sa isi cladeasca propria cariera de succes.

Despre Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila

Dintre companiile care deja si-au anuntat participarea la TCB - Targul de Cariere Bucuresti mentionam: Microsoft, Dacia, Ernst&Young, Oracle, A&D Pharma, ASTRA UNIQA, AudeoSoft, AVIRA SOFT, Bank of Cyprus, BCR Asigurari de Viata, Baumeister, Cargo Partner, Continental Hotels, Daikin, D'Art Proiect, Distrigaz, Fildas, Genpact, GRS, HP, Institutul National de Statistica, IPSO, KPMG, McDonald’s, Mercury Promotions, Nobel Romania, Radcom, Schneider Electric, Sephora, SmarTree, Snack Attack, SoftNet, Synygy, TeamNet, Tema Energy, The Nova Group, Teleperformance, Webhelp, ISPE, JW Marriott, GE Money si Vodafone.

Printre agentiile care vor asigura consiliera profesionala in cadrul TCB se numara: Professional, CVO International Recruitment, EuroLife Consulting, Lugera & Makler, Perform HR, Skill Solutions, Trendwalder Sobis si Business IQ.

Targul de Cariere Bucuresti este prezentat de Realitatea TV, The Money Channel, KISS FM, MyJOB si Cotidianul.
Parteneri media ai evenimentului sunt: Sapte Seri, ComunicateDePresa.ro, Cariere, Student Max, Ambition!, RegieLive.ro, E-Scoala.ro, Bilant, Business Adviser, Business Point, Bursa, SMARTfinancial, Academia Britanica de Afaceri si Comunicare, Connect, Photo, Audio-Video, Luxury, StiriAuto.ro, EuroMetropola, EurActiv, HotNews.ro, Money Express, ComputerWorld, NetworkWorld si PCWorld.

Despre TCB Targul de Cariere Bucuresti

TCB – Targul de Cariere Bucuresti este primul eveniment premium de cariera construit pentru nevoile reale de resurse umane si de branding de angajator ale companiilor de pe piata locala. Evenimentul va avea loc in zilele de 27-28, in Piata Revolutiei, singurul loc din centrul capitalei care poate sa ofere 2.000 mp expozitionali, multiple cai de acces, dar si cea mai buna vizibilitate. In cele doua zile de eveniment sunt asteptati peste 15.000 de vizitatori.

Bogdan Gavrila
Relatii Publice – Informatii de presa
Telefon: 0745.166.200
bogdan.gavrila@tc-bucuresti.ro