CEO

Definitie CEO

Director executiv/sef de birou/sef de departament, in cadrul unei companii. COO: chief operating officer. cercetare cantitativa/calitativaIn cadrul cercetarilor de marketing, metoda de investigatie utilizata pentru obtinerea de informatii primare. In functie de modul de colectare si natura informatiilor, cercetarea poate fi:- cantitativa - permite obtinerea de rezultate cantitative (statistice), utilizand o serie de tehnici specifice: sondaj pe baza de chestionar, ancheta omnibus, panele s.a.;- calitativa - permite identificarea atitudinilor, perceptiilor si motivatiilor consumatorilor, oferind explicatii precise asupra comportamentului si deciziilor luate de acestia (rezultatele nu sunt direct masurabile din punct de vedere statistic si nu pot fi extrapolate la nivelul populatiei de baza decat cu mare atentie). Este o cercetare exploratorie de sine statatoare sau care precede un studiu cantitativ, aducand un surplus informativ. Tehnici utilizate pentru realizarea unui studiu calitativ: -    dialog individual - liber, semi-directiv sau directiv;-    reuniune de grup - grup focus;-    test proiectiv - expunerea subiectilor la stimuli care fac sa isi proiecteze nevoile, motivatiile, preferintele, intentiile etc.;-    test de asociere - asocierea de cuvinte, completarea unei fraze, a unei povestiri, a unui desen etc. Acestora li se adauga o serie de teste experimentale, care permit masurarea interesului manifestat de o persoana fata de un produs, o reclama, ambalaj etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CEO? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CEO.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CEO. Definitiile termenilor despre CEO cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CEO, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CEO.