Forum Economic Transfrontalier in Chisinau

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Centrul European de Resurse și Consultanță CERC Iași, în parteneriat cu Centrul Tinerilor Antreprenori Chișinău, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui și Primăria Orașului Sângera, Municipiul Chișinău organizeaza Forumul Economic Transfrontalier in cadrul Centrul Economic Transfrontalier în data de 26 septembrie 2008, ora 9.00 – 16.00, in sala de conferinte, a intreprinderii SC Moldova Hidromas.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului ”Centrul Economic Transfrontalier”, finanțat în cadrul Programului de Vecinătate România – Republica Moldova 2004-2006, Phare CBC 2004, RO 2004/016-941.01.01.10.

Forumul Economic Transfrontalier face parte din seria de evenimente de afaceri transfrontaliere organizate în cadrul Centrului Economic Transfrontalier in Iași, Vaslui, Ungheni și Chișinău al căror scop sunt de promova oportunitățile de investiții în zona trasnfrontalieră, de a stimula interesul investitorilor români și moldoveni pentru regiune, să creeze o imagine pozitivă asupra regiunii și să promoveze exemple de succes.

„Proiectul îşi propune accelerarea dezvoltării durabile a economiei și afacerilor în regiunea transfrontalieră România Republica – Moldova prin cooperarea între instituțiile care sprijină sectorul economic, prin crearea unei noi infrastructuri de susținere a afacerilor și prin intensificarea cooperării economice dintre mediul de afaceri din România și cel din Republica Moldova” – a declarat dl Daniel Raţă, Preşedinte al Asociaţiei CERC Iași.

Centrul Tinerilor Antreprenori Chisinau și Centrul European de Resurse şi Consultanţă CERC sunt organizaţii nonguvernamentale care urmăresc susţinerea dezvoltării socio-economice durabile a comunităților locale prin iniţierea şi derularea unor programe în probleme comunitare specifice şi promovarea parteneriatelor durabile cu actorii economici.

Despre CERC Iasi

Centrul European de Resurse şi Consultanţă CERC Iaşi este o organizaţie nonguvernamentală care urmăreşte susţinerea dezvoltării socio-economice durabile a cetăţenilor prin iniţierea şi derularea unor programe în probleme comunitare specifice.
Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi pe Dra Roxana Mocanu, tel.0728 082 104, fax: 0332 404 729, e-mail: office@centrueuro.ro.
office@centrueuro.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cerc-iasi/forum-economic-transfrontalier-in-chisinau