Certinvest    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Certinvest

 • Certinvest. Certinvest lanseaza 'Contul meu'

  Certinvest

  Bucuresti - 17 May 2006

  Comunicat de E-INVEST

  Certinvest lanseaza un produs nou si competitiv, adaptat pietei si indreptat spre satisfacerea nevoilor de economisire ale investitorilor: Contul meu, primul modul de operatiuni online cu unitati de fond. ...     comunicatul de presa

 • Certinvest. Cel mai nou produs Certinvest lansat azi

  Certinvest

  Bucuresti - 18 May 2006

  Comunicat de E-INVEST

  ... Certinvest SA : Contul meu, primul modul de operatiuni online cu unitati de ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Certinvest

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Certinvest.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Certinvest. Informatiile despre Certinvest cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Certinvest, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Certinvest, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.